تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
سئو 021 

سایت سئو 021 بوجود آمد تا گامی در جهت آموزش بهینه سازی سایت در ایران بردارد




مصرف دارو در دوران بارداری

(با توجه به اینکه نکات علمی دارای روحی خشک و طبقه بندی شده می باشند سعی میشود مطالب به زبان ساده و بدون اصطلاحات فراوان نوشته شود.)

یکی از مسائلی که باعث مشکلات جدی و جبران ناپذیری میشود مصرف دارو در دوران بارداری است. با توجه به اینکه در سیر تکاملی جنینی بیشترین صدمات در همان هفته های نخستین حاملگی رخ می دهد. باید در مصرف دارو ها در موارد مشکوک حاملگی مراقب بود. همچنین باید از مصرف دارو ها به صورت خودسرانه پرهیز کرد. حتما در موقع مراجعه به پزشک او را از بارداری خود مطلع نماییدداروها در دوران بارداری کلا به 4 دسته تقسیم می شوند:

گروه A: داروهای هستند که مطالعات انجام شده خطری برای جنین نشان نداده اند.

گروهB: داروهای که خطری برای جنین حیوان نداشته اند و یا در انسان مطالعه کافی نشده است.ممکن است عوارض جانبی در حیوان مشاهده شده باشد ولی در انسان عوارضی نشان نداده اند.

گروهC: عوارض تراتوژن در جنین حیوانات مشاهده شده است ولی در انسان اطلاعات کافی انجام نشده است.

گروهD: احتمال خطر برای جنین وجود دارد ولی منافع دارو از بیش از عوارض آن می باشد.

گروهX: احتمال خطر برای جنین وجود دارد و عوارض مصرف آن بیش از منافع آن می باشد.

تراتوژن: دارویی که باعث ناهنجاری های آناتومیک فیزیولژیک و یا رفتاری جنین میشوند.

عوارض تراتوژنیک معمولا در هفته دوم تا هشتم بارداری اتفاق می افتد و در دوره جنینی که از هفته نهم تا آخر بارداری است عوارض به صورت تاخیر در شد و عقب ماندگی ذهنی و ...پدیدار میشود. اگر به داروخانه مراجعه می کنید باز هم باردار بودن خود را یادآوری کنید.

(در صورت بروز اسهال در دوران بارداری حتما با پزشک خود مشورت کنید و از مصرف خودسرانه داروهای ضد اسهال اجتناب کنید. زیرا که ممکن است نشانه ای از کمبود ماده ای باشد که منجر به سقط جنین می شود.)

...................................................................................................

بارها شده است که به دلیل یک سرماخوردگی یا سردرد و یا هر گونه نشان بیماری که ساده می آید به داروخانه مراجعه کرده و خواستار گرفتن دارو شده اید. بهترین شخصی که می تواند شما را در این مورد راهنمایی کند مسئول فنی داروخانه است. پرسش های مسئول فنی در جهت روشن شدن بیماری است پس باحوصله به آن جواب دهید. ممکن است مشکل شما با دادن داروهایی که داروساز مجاز به دادن ان ها باشد حل شود. ولی توصیه همه ان ها مراجعه به پزشک در صورت تداوم مشکل است. در بیشتر موارد هم داروساز شما را به دکتر ارجاع می دهد.

.............................................................................................

سعی خواهد شد وبلاگ دارای چند عنوان ثابت شده و مطالب به صورت هفتگی به روز شوند.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 111

نظرات: |



اخرین مطالب